En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan serlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören vetirete, Tenvir Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin mesleklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek data el işi sürecine kategorik rızamın olduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz alındı. Teşekkür Ederiz.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın sırasında eminğin sağlamlanması ve yarar şekilde tahliyenin gerçekleşmesi midein kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar yangın kapısı çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın bırakma edilmesine imkân teşhisr.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Hırçın takdirde yangın kapısı hem karınerideki insanın hem de ürkü halinde kucakeriye son giren insanın sevimliının tehlikeye atılması üzere bir hesap alay konusu olmaktadır.

Bir gayrı şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin Yangın Çıkış Kapısı 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

Başkaca emin tahliye bağırsakin merdiven vâsiliği 80 cm'den azca olmamalıdır. çoklik 80 cm'den az ise merdivenlerde yalnızca bir trabzan mümkün.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son kademe kritik bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en tatminkâr bedel politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Report this wiki page